Gesäuse Nemzeti Park - Enns bázis

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Enns félnapos rafting túra

Enns félnapos túra

Az Enns közel 30 éve hazai pályánk Stájerországban, a Gesäuse Nemzeti Parkban. Egy impozáns hegyi folyó, mely végigvezet minket a nemzeti park lenyűgöző hegyvidéki tájain. Vadvízi evezés, rafting minden szinten a teljesen kezdőtől a vagány haladókig mindenkinek. Magyarországhoz ilyen közel ilyen szintű vadvízi szakasz nincs másik!

Ár 70

Enns special rafting túra

Az egyik legkedveltebb programunk, ami a Gesäuse Nemzeti Parkon keresztül vezet. A raftingtúra ugyanazon az útvonalon halad, mint a klasszikus túránk, de az Enns partjáról félúton besétálunk az impozáns és mély Bruckgraben kanyonba egy felejthetetlen természeti élményhez. Ezután vár minket a Gesäuse piknik a folyóparton. Kulináris élvezetek, helyi specialitások és biotermékek a Nemzeti Park gazdálkodóitól, szeretettel készítve, tökéletes körítés a Nemzeti Park élményéhez.

Ár 85

Enns családi rafting túra

Az Ennsnek a sportos szakaszai mellett vannak gyönyörű könnyebb folyószakaszai is, melyek főleg nyáron tökéletesen megfelelnek a gyerek- és családi túráknak. A rafting mellett meglátogatjuk a csodálatos Bruckgraben kanyont és érdekes információkhoz jutunk a természetről és az állatvilágról.

Ár 65

Rafting Expedition túra

Az „Enns Expedition” túra egy abszolút csúcs a sportos és kalandvágyó vendégeknek két teljesen különböző karakterű folyószakaszon zajló fantasztikus raftingkaland a Gesäuse Nemzeti Parkban – Ausztriában és Közép-Európában egyedülálló túra! 

Ár 155

Gesäuse via ferrata – alpinpark

Egy extrém függőleges játszótér saját alpinparkunk a Gesäuse Nemzeti Park közepén. A túra különböző elemekből áll, mint zipline (drótkötélcsúszda), ereszkedési pontok, tiroli függőhíd egy szuper via ferrataval. Rövidebb, „alap” via ferrata-sziklamászó programjainkhoz és csomagjainkhoz érdeklődj az elérhetőségeken.

Ár 80

Bruckgraben – Canyoning

Bruckgraben A Bruckgraben Ausztria legszebb kanyonjai közé tartozik (és a leghosszabb). Évmilliók alatt a víz művészien formálta ezeket a csodás sziklákat. Egy sportos séta után a beszállóhelyhez […]

Ár 120
hu_HUMagyar