Foglalható: 2019.05.01-2019.10.15 Nehézség: Könnyű Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Enns „családi” túra

Az Ennsnek a sportos szakaszai mellett vannak gyönyörű könnyebb folyószakaszai is, melyek főleg nyáron tökéletesen megfelelnek a gyerek- és családi túráknak. A rafting mellett meglátogatjuk a csodálatos Bruckgraben kanyont és érdekes információkhoz jutunk a természetről és az állatvilágról.

Az Enns családi rafting programja a Stájerországi Gesäuse Nemzeti Parkban:

Az impozáns „Gesäuse kapuja“ alatt valamivel kezdjük a túránkat. Bemelegítésként könnyű vadvíz vár ránk, ami a forró napokon csábít hűvös felfrissülésre és a vidám játékokra. Körülbelül 20 perces út után kikötjük a hajónkat, hogy kirándulást tegyünk a fenséges Bruckgraben kanyonba. Kisebb mászószakaszokon és vízeséseken kelünk át – a helyenként 200 méter mély szurdok lélegzetelállító.

 „Szurdoktúra“ Ausztria egyik legszebb és legérdekesebb kanyonjában

A szurdoktúra után folytatjuk utunkat az Ennsen, a Johnsbachsteg-i középső beszállóhelytől magával ragad minket a vadvíz izgalmas szakaszokon át míg elérjük a Gstatterboden-i kiszállóhelyünket. Színtiszta rafting-móka a Gesäuse Nemzeti Park páratlan hegyi panorámája közepén.

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 65 /fő

  - +