Foglalható: Minden nap 9:00, vagy 13:30-tól Nehézség: Könnyű Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Enns félnapos túra

Az Enns közel 30 éve hazai pályánk Stájerországban, a Gesäuse Nemzeti Parkban. Egy impozáns hegyi folyó, mely végigvezet minket a nemzeti park lenyűgöző hegyvidéki tájain. Vadvízi evezés, rafting minden szinten a teljesen kezdőtől a vagány haladókig mindenkinek. Magyarországhoz ilyen közel ilyen szintű vadvízi szakasz nincs másik!

Az Enns raftingtúra programja Stájerországban:

A találkozót a bázisunkon a felszerelés kiosztása követi, majd a transzfer a túra első beszállóhelyéhez. Innen a Johnsbachsteg”középső” beszállóhelytől indulunk az eligazítás után, ahol egy 4-5 km-es bemelegítéssel kezdünk könnyűtől a közepes vadvízi szakaszokig fokozatosan. Az első szakasz egy rövid, de annál izgalmasabb zugóban végződik.

A „bemelegítés” után busszal felmegyünk a folyó mentén a híres természeti emlékhez; a Gesäuse-kapujához. Itt egy körülbelül egy kilométer hosszú dühöngő katarakt vár ránk, ahol a hatalmas hengerek és a gyors sodrás tesznek majd próbára minket.

Rafting a Nemzeti Park sziklaszirtjei közt

Végül az Enns csendben folyik a csodálatos hegyi panorámában a Gesäuse „Hochtor” (Kapu) északi falainak mentén. A középső szakasz a „hosszú utca” élvezetes vadvízi élményt kínál változatos zúgóival, amiket szép, nyugodt részek váltanak, melyek a meleg napokon úszkálásra és hűsölésre csábítanak. A „Út-Henger” után, közvetlen a kiszállóhely előtt még vár ránk a túra csúcspontja a vad, technikás, sportos „Schlusskatarakt” szakasz.  Ezt a szakaszt is kizárólag a mi cégünk evezi.

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 70 /fő

  - +

  Extrák:

  Megjegyzésben jelezd, hogy 9.00-kor vagy 13.30-kor kezdenétek a programot!

  Válassz délelőtti, vagy délutáni csoportot az induláshoz. A foglalást követően kollégánknál jelezheted a választott csoportot.