Foglalható: 2020.05.01-2020.10.15 Nehézség: Közepes Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Salza special túra

Az egyik legkedveltebb túránk Európa egyik legszebb vadvízi folyóján. Ez a hosszú, egésznapos raftingtúra a szuper vízi programon kívül egy ízletes stájer büféreggelit is tartalmaz és külön kérésre zárhatjuk egy grillezéssel is az út végén. A Salza jellegzetessége a kristálytiszta víz, változatos zúgók és néhány izgalmas ugróhely a kalandkedvelőknek.

A Salza „special” raftingtúra programja Stájerországban:

Reggelenként 9.00 órakor találkozunk a Salza bázison és Hostelben, Grossreiflingben. A napot egy bőséges stájer büféreggelivel kezdjük az AOS Kaland Hostelben.

Az energiapótlás és a felszerelés kiosztása után a buszainkkal felviszünk Benneteket a beszállóhelyhez (kb. 15-20 perc). Ott a túravezető egy biztoságtechnikai oktatásban részesít mielőtt a raftingtúra kezdetét venné.

Csodás raftingkaland, mesés környezet, ugrálás a kristálytiszta vízbe és még sok más!

A Salza egy csodás élményfolyó, változatos vadvízi szakaszokkal és zúgókkal. A raftingtúra közben több szünetet is beiktatunk, amikor nem csak fürdeni lesz alkalmatok a kristálytiszta vízben.  A kalandorokra egyebek közt két szuper ugróhely is vár (5 méter magasságig), hogy a Salza tiszta vízébe csobbanhassanak.

Az út egy rafthajóval a Palfaui kanyonon keresztül – egy igazán különleges élmény!

Végigevezünk a gyönyörőséges Palfaui Kanyonon és 25 km megtétele után szállunk ki, ahol a Salza és az Enns összefolyik. A bázisunk mindössze 1 km-re fekszik a kiszállóhelytől.

Egy forró zuhany után a Hostelünk pompás kerthelységének grillbüféjében csillapíthatjátok éhségeteket (extrán kérhető 13 €/fő). Tökéletes zárása egy csodás egésznapos raftingtúrának.

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 120 /fő

  - +