Foglalható: 2019.05.01-2019.10.15 Nehézség: Könnyű,Közepes Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Enns special túra

Az egyik legkedveltebb programunk, ami a Gesäuse Nemzeti Parkon keresztül vezet. A raftingtúra ugyanazon az útvonalon halad, mint a klasszikus túránk, de az Enns partjáról félúton besétálunk az impozáns és mély Bruckgraben kanyonba egy felejthetetlen természeti élményhez. Ezután vár minket a Gesäuse piknik a folyóparton. Kulináris élvezetek, helyi specialitások és biotermékek a Nemzeti Park gazdálkodóitól, szeretettel készítve, tökéletes körítés a Nemzeti Park élményéhez.

A stájerországi Enns „Special” raftingtúra programja:

A bázison a találkozót a felszerelés kiosztása és végül a transzfer követi a túra első beszállóhelyéhez. A guide oktatásával kellően felkészítve vágunk neki egy 4-5 km-es bemelegítő szakasznak az Enns gyönyörűséges középső részén.  Miután mindenki belejött az evezésbe, felviszünk Benneteket a buszunkkal a folyó felső szakaszához – itt vár minket az izgalmas Gesäuse-kapuja tomboló valódi vadvízzel. Ezután a kb. 1 kilométer hosszú zúgó után az Enns folyása nyugodtabb lesz és csábít a játékra, úszásra a forróbb napokon vagy csak egyszerűen élvezhetjük a páratlan kilátást.

Rövid kanyoningtúra az impozáns Bruckgraben kanyonban – Ausztria leghosszabb és egyik legmélyebb kanyonjában

A túránk során beiktatunk egy megálló, hogy bejárjuk a csodás Bruckgraben szurdokot, Ausztria egyik legszebb kanyonja alsó részét.
A rövid szurdoktúra kb. 45 perc-1 óra hosszú, csúcspontja egy 12 méter magas vízesés, jéghideg természetes zuhany, igazán felfrissít és egyszerűen megfiatalodunk. A Bruckgraben túra után folytatjuk utunkat a kiszállóhelyig a folyó vad zúgóin át, természetesen megevezzük a sportos Schlussktaraktot is. A bázison egy forró zuhany után vár ránk a jól megérdemelt  Gesäuse piknik exkluzív specialitásokkal a régióból – így lesz egy piknikből élmény.  

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 85 /fő

  - +