Nehézség: Nehéz Figyelmeztetés: Tériszony-veszély Transzfer: Saját gépjárművel Időtartam: 3-4 óra
 • Áttekintés
 • Foglalás

Az alpinpark programja a Gesäuse Nemzeti Parkban Stájerországban:

Az ismerkedés után a guidetól mindenki megkapja a megfelelő felszerelést (mászófelszerelés, beülő, biztosítókötelekkel, sziklamászó sisak, zipline csiga). Ezután a túra kezdőpontjához megyünk Johnsbach határánál,ahol az oktatás után egyből neki is vágunk a túrának. Függőlegesen felfelé indul az egyik leghosszabb mászószakasszal az utunk. A parkban emellett a legmagasabb pontig különböző nehézségű útvonalak közül választhatunk a könnyűtől a nehézig. Kezdők ugyanúgy megtalálják a számításukat itt, mint a mászóőrültek.

Izgalmas zipline és hatalmas ereszkedések

Végül következik egy rövid zipline kb. 40 méter hosszan, majd a 150 méteres zipline egy szurdok felett vissza a park csúcsához. Ezt követi 3 hosszabb ereszkedési pont összesen 120 méter hosszan – a szívdobogás és a csodás kilátás garantált!

Lépésről-lépésre a vasalt úton Johnsbach felett

Egy újabb rövid ereszkedés után vár a következő izgalom – egy drótkötélen kell a magasban átkelnetek a Johnsbach felett – némi bátorságra, egyensúlyra és kevés tériszonyra van szükség. Zárásképpen egy további 80 méteres zipline vár mielőtt a túra kiindulási pontjára visszaérünk.

Rövidebb, „alap” via ferrata-sziklamászó programjainkhoz és csomagjainkhoz érdeklődj az elérhetőségeken.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1Személyek - Nincs csoportlimit
   

  Létszám ( 1 Személyek - No size limit. ) 80 /fő

  - +