Egyéb programok

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Kenu, trekk félnapos túra

A Salza Ausztria legszebb és legideálisabb folyója a kenu- és trekktúrákhoz. Egy mesebeli folyóvidék, könnyebb és így kezdőknek is alkalmas vadvízi szakaszokkal biztosítja, hogy egy kenutúra a Salzán abszolút élmény legyen. A félnapos túra azonos szakaszon megy a raftingtúrákkal és azokkal párhuzamosan is ajánljuk.

Ár 70

SUP túra a Salzán

SUP könnyű vadvíz a Salzán

A tapasztalattal rendelkező SUP (Stand-Up-Paddling) sportolóknak egy 6 km hosszú könnyebb, de azért izgalmas és kihívást jelentő folyószakaszt ajánlunk a Salza Kanyon utolsó szakaszán. Kiszállóhely közvetlenül a bázisunk közelében.

Ár 65

Tutajépítés a Salzán

Ügyesség, csapatszellem és kreativitás amire szükségünk van, ha csak bizonyos kapott anyagokból, mint deszkák, hordók, kötelek kell magunk egy tutajt építeni. Csak egy info, tartósnak is kell lennie, hogy az építés jutalmaként megevezhessük vele a Salzát. A Salza alsó szakasza tökéletes a tutajozáshoz.

Ár 85

Gesäuse via ferrata – alpinpark

Egy extrém függőleges játszótér saját alpinparkunk a Gesäuse Nemzeti Park közepén. A túra különböző elemekből áll, mint zipline (drótkötélcsúszda), ereszkedési pontok, tiroli függőhíd egy szuper via ferrataval. Rövidebb, „alap” via ferrata-sziklamászó programjainkhoz és csomagjainkhoz érdeklődj az elérhetőségeken.

Ár 80
hu_HUMagyar