Foglalható: 2020.05.01-2020.10.15 Nehézség: Könnyű Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Salza félnapos túra

Európa egyik leggyönyörűbb és legkedveltebb raftingfolyója a Salza. Kristálytiszta, türkizzöld víz, álomszerű parti növényzet, szuper ugróhelyek és izgalmas, közepes nehézségű vadvíz az ismertetőjelei ennek a csodás folyónak. Tiszta természet sportos érintéssel!

A stájerországi Salza raftingtúra programja:

A találkozó az Adventure Hostel Salza bázisunk Großreiflingban. Ezután minden vendég megkapja a megfelelő felszerelést (Neoprénruha, -kabát, -cipő, mentőmellény, sisak, lapát). Ehhez fűtött öltözők, zuhanyzók állnak rendelkezésre.

Végül következik a transzfer a beszállóhelyhez, itt kapjátok az oktatást a túravezetőtől. Ezután vágunk neki közösen a Salza túránknak. Kb. 15-20 perc után kikötünk a Wasserlochklamm vízesésrendszernél, ahol a kalandvágyó vendégek 5 méteres ugrásra is vállalkozhatnak a jéghideg Salzába.

Rafthajóval a Palfaui kanyonon keresztül – egyedülálló természeti élmény

Az ugrálás után gyönyörű szakaszokon át folytatjuk utunkat, mint a „Paradicsom” egészen a „Palfaui kanyonig”, ahol egy másik ugróhely vár. A túrát vízállástól függően könnyen variálhatjuk, pl. hosszabb vagy rövidebb pihenőket beiktatni a csapat igényeinek megfelelően.

Alacsonyabb vízállásoknál opcionálisan választhatóak kisebb hajótípusok is (funraft, kenu, trekk), hogy a túra mindig tökéletes legyen. A Saggraben kiszállóhelytől visszautazunk a bázisunkra (kb. 5 perc), ahol az ember nyugodtan átöltözhet és lezuhanyozhat a fűtött öltözőkben, mielőtt beül a bárba egy hideg italra.

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válasszon
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 70 /fő

  - +

  Extrák:

  Megjegyzésben jelezd, hogy 9.00-kor vagy 13.30-kor kezdenétek a programot!

  Válassz délelőtti, vagy délutáni csoportot az induláshoz. A foglalást követően kollégánknál jelezheted a választott csoportot.