rafting

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Salza félnapos rafting túra

Európa egyik leggyönyörűbb és legkedveltebb raftingfolyója a Salza. Kristálytiszta, türkizzöld víz, álomszerű parti növényzet, szuper ugróhelyek és izgalmas, közepes nehézségű vadvíz az ismertetőjelei ennek a csodás folyónak. Tiszta természet sportos érintéssel!

Ár 70

Enns félnapos rafting túra

Enns félnapos túra

Az Enns közel 30 éve hazai pályánk Stájerországban, a Gesäuse Nemzeti Parkban. Egy impozáns hegyi folyó, mely végigvezet minket a nemzeti park lenyűgöző hegyvidéki tájain. Vadvízi evezés, rafting minden szinten a teljesen kezdőtől a vagány haladókig mindenkinek. Magyarországhoz ilyen közel ilyen szintű vadvízi szakasz nincs másik!

Ár 70

Enns special rafting túra

Az egyik legkedveltebb programunk, ami a Gesäuse Nemzeti Parkon keresztül vezet. A raftingtúra ugyanazon az útvonalon halad, mint a klasszikus túránk, de az Enns partjáról félúton besétálunk az impozáns és mély Bruckgraben kanyonba egy felejthetetlen természeti élményhez. Ezután vár minket a Gesäuse piknik a folyóparton. Kulináris élvezetek, helyi specialitások és biotermékek a Nemzeti Park gazdálkodóitól, szeretettel készítve, tökéletes körítés a Nemzeti Park élményéhez.

Ár 85

Salza special rafting túra

Az egyik legkedveltebb túránk Európa egyik legszebb vadvízi folyóján. Ez a hosszú, egésznapos raftingtúra a szuper vízi programon kívül egy ízletes stájer büféreggelit is tartalmaz és külön kérésre zárhatjuk egy grillezéssel is az út végén. A Salza jellegzetessége a kristálytiszta víz, változatos zúgók és néhány izgalmas ugróhely a kalandkedvelőknek. 

Ár 120

Enns családi rafting túra

Az Ennsnek a sportos szakaszai mellett vannak gyönyörű könnyebb folyószakaszai is, melyek főleg nyáron tökéletesen megfelelnek a gyerek- és családi túráknak. A rafting mellett meglátogatjuk a csodálatos Bruckgraben kanyont és érdekes információkhoz jutunk a természetről és az állatvilágról.

Ár 65

Rafting Expedition túra

Az „Enns Expedition” túra egy abszolút csúcs a sportos és kalandvágyó vendégeknek két teljesen különböző karakterű folyószakaszon zajló fantasztikus raftingkaland a Gesäuse Nemzeti Parkban – Ausztriában és Közép-Európában egyedülálló túra! 

Ár 155

Salzach extreme rafting túra

A Salzach legsportosabb szakasza Eschenau bei Zell am Seetől Schwarzachig tart. A Großglockner gleccserrégió által táplált folyón helyenként komoly, sportos vadvíz van nagy hengerekkel és megtörő hullámokkal. 

Ár 75

Salzach fun rafting túra

A családi túránk Salzburgban. Ez a könnyű túra Werfentől Stegenwaldig vezet minket a bámulatos Tennen- és Hagen-hegység mentén a híres Salzachöfen előttig. 

Ár 59
hu_HUMagyar