Foglalható: 2020.05.01-2020.10.15 Nehézség: Könnyű,Közepes Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Salzach „Fun”

családi túránk Salzburgban. Ez a könnyű túra Werfentől Stegenwaldig vezet minket a bámulatos Tennen- és Hagen-hegység mentén a híres Salzachöfen előttig.

A Salzach „Fun” raftingtúra programja Salzburgban:

A találkozó és az ismerkedés után a Gollingi bázisunkon Salzburg mellett rögtön kiosztjuk a megfelelő felszerelést a túrához. Ezután a buszainkkal elviszünk a beszállóhelyhez (csak kb. 20 perc), ahol a túravezető tart egy eligazítást és egyből indul a legkedveltebb családi raftingtúránk.

Élménydús vadvízi kaland az egész családnak

Közvetlen a Hohenwerfen vár alatt található a beszállóhely. Gyönyörű homokpadok és csodás zúgók jellemeznek egy élménydús vadvízi túrát, több, mint 10 km hosszan, ahol akár a hajóból is lehet ugrálni vagy úszkálni a folyóban. Gyerekek 6 éves kortól csatlakozhatnak. Egy szuper kaland az egész családnak!

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 59 /fő

  - +