Foglalható: 2020.05.01-2020.10.15 Nehézség: Nehéz Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Salzach „Extrém”

Salzach legsportosabb szakasza Eschenau bei Zell am Seetől Schwarzachig tart. A Großglockner gleccserrégió által táplált folyón helyenként komoly, sportos vadvíz van nagy hengerekkel és megtörő hullámokkal.

A Salzach „Extrém” raftingtúra programja Salzburgban

A találkozó és az ismerkedés után a Gollingi bázisunkon Salzburg mellett rögtön kiosztjuk a megfelelő felszerelést a túrához. Ezután a buszainkkal elviszünk a beszállóhelyhez, ahol a túravezető tart egy eligazítást és egyből indul a raftingtúra.

Rafthajóval a „Labirintuson” keresztül- technikás vadvíz a Salzachon

Közepes nehézségű sebes vadvíz, ezt nyújtja a Salzach megfelelő vízállásnál ezen a szakaszon. A beszállás után a legénységnek csak egy rövid szakasza van, hogy megszokja a folyó karakterét és begyakorolja a parancsokat és az evezést.

„Labirintus”, egy sziklákkal blokkolt zúgó azonnal koncentrációra készteti a csapatot. A káprázatos Gasteiner Ache vízesés mentén valamivel nyugodtabb arcát mutatja a folyó. Röviddel a kiszálló előtt még vár ránk pár zúzós szakasz, ahol szem garantáltan nem marad szárazon.

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válasszon
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 75 /fő

  - +