Foglalható: 2020.05.01-2020.10.15 Nehézség: Nehéz Figyelmeztetés: Hideg víz Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

Enns „Expedition”

Az „Enns Expedition” túra egy abszolút csúcs a sportos és kalandvágyó vendégeknek két teljesen különböző karakterű folyószakaszon zajló fantasztikus raftingkaland a Gesäuse Nemzeti Parkban – Ausztriában és Közép-Európában egyedülálló túra!

Az Enns „Expedition” raftingtúra programja a stájerországi Gesäuse Nemzeti Parkban:

A találkozó után a Gesäuse bázisunkon és a szükséges felszerelés kiosztása után a buszainkkal elviszünk Benneteket az Enns első beszállóhelyéhez. Ott kaptok egy teljeskörű oktatást a guideoktól, hogy a következő órákra megfelelően fel legyetek készítve. Délelőtt „bemelegítésként” az alap Enns túra szakaszát evezzük meg, hogy összeszokjon a csapat.

Pezsgő vadvíz és gyönyörű hegyvidéki táj

A szakasz tomboló vadvízzel és akciódús szakaszokkal vár, mint a „Gesäuse kapuja” vagy a „Schlusskatarakt”, de van néhány nyugodtabb része is. Az Enns vadvize mellett a Nemzeti Park hegyeinek panorámája is a túra egyik csúcspontja.

Ebédre energiapótlásnak egy Gesäuse ínyenc piknik vár helyi termékekkel a régióból, mielőtt a busszal a kb. 5 percre lévő délutáni beszállóhelyhez utazunk a „Kummerbrückéhez”.

Technikás vadvíz, a „Kummerbrücke“ szakasz– egy valódi rafting-kihívás!

Az Ennsnek ezen a szakaszán egy rendkívül technikás és óriási sziklákal blokkolt vadvíz vár ránk. Néhány medence a megfelelő vízállásnál tökéletes sziklaugró hely – egy természetes játszótér kalandvágyó felnőtteknek.

A vízállás ezen a szakaszon egy erőmű által szabályozott, vízállástól függően választunk hajóméretet (alapesetben 3-6 személyes kisebb raftokkal megyünk) és további guideokat küldünk a folyóra a biztonság érdekében. A Kummerbrücke szakaszon a folyó képét hatalmas sziklatömbök és folyamatos, technikás vadvíz jellemzi –  egy izgalmas kihívás a csapatnak és a guideoknak is!

Szolgáltatások

Raftingtúra, magasan képzett, tapasztalt, főállású túravezető, teljes minőségi felszerelés (hajó, lapát, ruha, mentőmellény, stb.), Transzfer a bázisunkról a folyóhoz és vissza, fűtött, kultúrált öltöző és zuhanyzó a bázison, ingyenes minőségi fotók, Go-pro tartós bukósisakok

Vízgarancia

A túráinkat több különböző folyó több szakaszán szervezzük bármilyen választható hajótípusban. Ha valamelyik szakaszon túl kevés víz lenne nagyhajós raftinghoz, bármikor díjmentesen módosíthatja a csoport a folyószakaszt vagy a hajótípust. Keress minket akár érkezés előtti héten ez ügyben.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1 - 92 Személyek
   
  Elérhető helyek 92

  Létszám ( 1 - 92 Személyek ) 155 /fő

  - +