Großreifling - Salsa bázis

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Salza félnapos rafting túra

Európa egyik leggyönyörűbb és legkedveltebb raftingfolyója a Salza. Kristálytiszta, türkizzöld víz, álomszerű parti növényzet, szuper ugróhelyek és izgalmas, közepes nehézségű vadvíz az ismertetőjelei ennek a csodás folyónak. Tiszta természet sportos érintéssel!

Ár 70

Salza special rafting túra

Az egyik legkedveltebb túránk Európa egyik legszebb vadvízi folyóján. Ez a hosszú, egésznapos raftingtúra a szuper vízi programon kívül egy ízletes stájer büféreggelit is tartalmaz és külön kérésre zárhatjuk egy grillezéssel is az út végén. A Salza jellegzetessége a kristálytiszta víz, változatos zúgók és néhány izgalmas ugróhely a kalandkedvelőknek. 

Ár 120

Funtastic – Canyoning

Ez a túra elsősorban azoknak ajánlott, akik még csak ismerkednek a canyoningsporttal. Egy szép erdei szurdok, könnyű hegyiúttal, csak néhány percre a bázisunktól. Sok vízicsúszda és számos ereszkedés az ismertetői ennek a napos kanyonnak. A csúcs egy kb. 18 méteres vízesés! 

Ár 85

Taglesbach – Canyoning

A great canyoning adventure with many jumps and slides! Our most favourite trip in Styria!Jumping, Sliding, Abseiling – Canyoning pure is what this trip in the Ötschervalley offers. A great adventure for sporty beginners but also customers who already experienced some trips before.

Ár 92

Kezdő 5 napos kajak

Az egyhetes kajatanfolyamunk teljes programot nyújt a sportos és ambiciózus kezdőknek. Ezen az 5 napos vadvízi tanfolyamon elég időnk minden alaptechnika tökéletes elsajátítására és minden egyes résztvevővel külön foglalkozni.

Ár 465
hu_HUMagyar