Canyoning

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Funtastic – Canyoning

Ez a túra elsősorban azoknak ajánlott, akik még csak ismerkednek a canyoningsporttal. Egy szép erdei szurdok, könnyű hegyiúttal, csak néhány percre a bázisunktól. Sok vízicsúszda és számos ereszkedés az ismertetői ennek a napos kanyonnak. A csúcs egy kb. 18 méteres vízesés! 

Ár 85

Taglesbach – Canyoning

A great canyoning adventure with many jumps and slides! Our most favourite trip in Styria!Jumping, Sliding, Abseiling – Canyoning pure is what this trip in the Ötschervalley offers. A great adventure for sporty beginners but also customers who already experienced some trips before.

Ár 92

Bruckgraben – Canyoning

Bruckgraben A Bruckgraben Ausztria legszebb kanyonjai közé tartozik (és a leghosszabb). Évmilliók alatt a víz művészien formálta ezeket a csodás sziklákat. Egy sportos séta után a beszállóhelyhez […]

Ár 120

Almbach – Canyoning

Az egyik legszebb és legérdekesebb szurdok Salzburgban és évek óta az egyik legkedveltebb túra vendégeink körében. A kanyon rengeteg ugrást, úszószakaszt, és csúszdát rejt, rendkívül változatos és mindenekelőtt végtelen szórakozás minden mennyiségben mind a kezdőknek, mind a haladóknak.

Ár 72

Fischbach – Canyoning

A „vizes” túrákkal szemben, mint az Almbach vagy Strubklamm a Fischbach túrát izgalmas és kemény ereszkedések jellemzik. A fő jellegzetessége ennek a túrának a fantasztikus táj, frissítő csúszások és kisebb ugrások a kirstálytiszta hegyipatakba. Egy mesés canyoningtúra mindennel, ami csak kell! 

Ár 99
hu_HUMagyar