Kalandtúra

Szűrés

Ár

Túra jellege

Helyszín

Utazás napja

Zambezi kalandtúra

Egy életreszóló, felejthetelen és egyedi kaland – ezt adja egy raftingtúra a híres Zambézi folyón. Megevezzük a „Hatalmas Zambézit” egy több, mint 60 km-es szakaszon – sokak szerint a világ legjobb raftingfolyója mégis bárki által teljesíthető. A folyó mellett meglátogatjuk a Chobe Nemzeti Parkot Botswanában, a Viktória-vízesést, részt veszünk egy hajókiránduláson a Zambézi felső folyásán és még sok más kaland vár.

Ár 1.950

Nepal kalandtúra

Nepál nem csak a világ legmagasabb hegyének hazája, de köszönhetően a kalandsportlehetőségek széles palettájának az egyik legizgalmasabb uticél. Akik nem akarnak olyan magasra törni, azoknak mesés túrák, komoly vadvízi kalandok és az egyik legérdekesebb és sokszínűbb kultúra nyújthat kikapcsolódást.

Ár 3.000

Marokkó kalandtúra

Egy túra a Magas-Atlaszba. Ha már kinőtted az európai programokat, de nincs két heted vagy nem szántad még el magad a „nagy” tengerentúli kalandokra, akkor ezt a túrát Neked találták ki. Berberek, csillagos ég, csodálatos alig felfedezett tájak és egy igazi kalandtúra elérhető közelségben és áron.

Ár 1.500
hu_HUMagyar