Transzfer: AOS busszal Időtartam: 3-4 óra Szakaszhossz: 14 km
 • Áttekintés
 • Foglalás

A tutajépítés programja a Salzán Stájerországban:

A találkozó a Salza outdoor bázisunk. Az ismerkedés után beöltöztetünk mindenkit a szükséges felszerelésbe. Forró nyári napokon elég a mentőmellény, sisak és lapát, ha hűvösebb lenne, akkor mindenki kap neoprénruhát is, ami melegen tart.

Csapatmunka, világos kommunikáció és feladatmegosztás 

Végül a folyópart egy nyugodt részére viszünk Benneteket, ahol nyugodtan lehet barkácsolni. Először is a tutaj anyagát kell a partra juttatni: itt csapatmunkára lesz szükség! Néhány alapinformáció a túravezetőtől, a csapatok beosztása és kezdődik az építési szakasz. A feladat a kapott anyagokból (hordók, deszkák, kötelek) önállóan egy tutajt kell építeni. Csapatszellem, munkamegosztás, világos kommunikáció a döntő a sikerhez vezető úton.

Tutajjal a Salza egyik legszebb szakaszán

Amikor az építéssel kész vagytok, a túravezető még egyszer alaposan ellenőrzi a tutajokat mielőtt közvetlen az „építkezésről” a Salza egyik gyönyörű szakaszát megevezzük. Ezen a csodás szakaszon a folyó gyenge sodrása segít minket hosszú kanyarokon kavicspadok és limányok közt. Néhány kilométer után elérjük a Salza gáttavát (ami csak kb. 1 km-re fekszik a bázisunktól), ahol a folyó az Ennsbe ömlik. Ezelőtt nem sokkal a bátrak még csobbanhatnak egyet a kirstálytiszta és frissítő Salzába.

A túra után a túravezetővel közösen mégegyszer értékeljük a teljesítményt. Kérésre a bázisunkon lehetőség van csillapítani az éhségünket (grillbüfé 15 Eur/fő).

Egy szuper élmény csodás környezetben, ahol a jó csapatmunkáé és a világos kommunikációé a főszerep.

 • Foglalás első lépés
  Érkezés
  Vége
  Csoportméret
  Ár
   
 • Foglalás első lépés Válassz
  Érkezés
  Vége
  1Személyek - Nincs csoportlimit
   

  Létszám ( 1 Személyek - No size limit. ) 85 /fő

  - +