Miért velünk?

Minőség

A vendégeink ránk bízzák az életüket. A vadvízi-, canyoning- vagy hegyitúrák az élmények hihetlen spektrumát nyújtják, de időnként jelentős rizikóval járnak. A legkevesebb vendég ismeri fel a potenciális veszélyhelyzeteket, de elvárja az abszolút „adrenalinsokkot“. Természetesen lehetőséget adunk rá, hogy átélje, de csak olyan mértékben, hogy még objektíven fel tudjuk mérni a veszélyeket és el tudjuk dönteni hova is tart a túra.

Természetesen nyilvánvaló számunkra,hogy egy jól elkészített honlap vagy prospektus alapján gyakran nehéz egy outdoorcég minőségére következtetni. De figyelembe véve, hogy a vendég teljesen a túravezetőjére hagyatkozik érdemes kicsit a színfalak mögé lesni. A legolcsóbb ajánlatnak is megvan gyakran a „maga ára“.

32 év tapasztalat

Lassan már mindent átéltünk, amit lehet az outdoorsportban az elmúlt több, mint 30 évben. Balesetek, időjárási viszontagságok, robbanászerűen fejlődő sportok, törvényi változások, stb. A tudás és a tapasztalat kiegészítve egy kis érzékkel, amit az évek folyamán megszereztünk, ebből profitálnak vendégeink.

Motivált és magasan képzett alkalmazottak

Ha a guideod egy rafttúrán navit használ az kicsit gyanús. A cool, vagány srácok és csajok nem feltétlenül a legjobb guideok. Ha a guideod arról mesél, hogy éppen most tért vissza egy kajaktúráról a Zambéziről, Chiléből, Új Zélandról vagy Mexikóból, a Swift Water Rescue tanfolyamot sikeresen elvégezte, a Koppentraunt, Lammeröfent, Ötz-öt vagy Sannat guideként ismeri, akkor már nyugodtabban várhatod a következő zúgót. A guidejaink közül sokan büszkélkedhetnek hasonló névjeggyel, és próbáljuk újoncainknak is biztosítani a lehetőséget a legjobb tanfolyamok elvégzéséhez. Guidejaink a lehető legmagasabb szintű nemzetközileg is elimert és a helyi szabályozásoknak is megfelelő végzettségekkel rendelkező profi extrém sportolók, expedíciós kajakosok. Az sem ritka nálunk, hogy a srácok egy teljes vízen töltött nap után gyorsan még egyszer raftba pattannak közösen pihenésképpen vagy kajakkal gyorsan lejönnek valahol- ez is mutatja, hogy Guidejainknak ez nem csak egy munka, hanem szórakozás, életstílus és szenvedély.

Ugyanez vonatkozik a canyoning- vagy hegyisport területére is. Majdnem minden guideunk a hegyi mentőknél vagy a canyoning mentőknél is szolgál és így rendszeresen találkozik extrém szituációkkal.

Csapatszellem és motiváció jellemzi csapatunkat- így volt pl a 2007-es Zambezi túrán is, 12 guideunk csatlakozott. 2012. telén szintén 5 guideunk és még kedves irodistánk, Cati is részt vettek egy izgalmas kajakos kalandon Chilében és Peruban.

Egy összeszokott, kompetens csapat szinte családias hangulatban nagyon fontos nekünk, hogy a vendégeinknek a lehető legjobb élményt nyújthassuk.

Hozzáértő ügyintézők már a túra előtt

Nem egy Call-Centert működtetünk, ahol a vonalon lógva várakozik és a végén pont ugyanannyit tud, mint előtte, se nem élménykuponárus, ahol valószínűleg pont ugyanannyit, vagy akár többet  tud az extrém sport programokról, mint a beszélgetőpartnere.

A főhadiszállásunk a „hivatali“ időben nyitva van és kompetens alkalmazottak ülnek ott, akik tudják milyen érzés felvenni egy neoprénruhát, minden programot ismernek és így megfelelő tájékoztatást tudnak nyújtani. Többnyire a szabadnapjaikon szívesen cserélik az egerüket lapátra, hogy egy kicsit ők is a habok közé vessék magukat. Mindenesetre mindig igyekszünk a vendégeink minden kívánságát teljesíteni és ezekkel kapcsolatban minden kérdésüket a legmagasabb elvárásoknak megfelelően kezelni.

Három outdoorközpont

A két Stájerországi és a Salzburgi outdoor bázisainkkal képesek vagyunk vendégeinknek ajánlatainknak egy igen széles repertoárjával szolgálni.

 

Elégedett vendégek

.... a motiváció és a cél számunkra